top of page

Υποκριτής, κτητικός και ζηλιάρης




Ας αναφερθώ για μια ακόμη φορά στην Electra Heart, μέσα από την οποία η Μαρίνα αγαπήθηκε περισσότερο από τους θαυμαστές της και γενικότερα ξεχώρισε στη μουσική βιομηχανία. Ένα από τα τραγούδια που αποτελούν αυτό το αριστούργημα είναι το ''Hypocrates''.

Το κομμάτι ξεκινάει δυναμικά, με την Μαρίνα να εκμυστηρεύεται σε κάποιον ότι είναι ο μοναδικός που μπορεί να την μετατρέψει σε ένα μικρο κοριτσάκι. Στη συνέχεια όμως, τον κατηγορεί για την υποκρισία και την υπερβολική κτητικότητά του. Τον ρωτάει ρητορικά, ποιος είναι για να της πει πώς να συμπεριφερθεί. Εξακολουθεί να μέμφεται, λέγοντας του ότι το μόνο που θέλει είναι να την εξουσιάζει και να της υποδεικνύει πώς να συμπεριφερθεί.

Όλη αυτή η ανεξαρτησία της Μαρίνας με εκπλήσσει για τα δεδομένα της ηλικίας της μεν, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν ενθουσιάζομαι. Έχω αναφερθεί πολλάκις στον δυναμισμό της, οπότε θεωρώ πως δεν χρειάζεται να επαναλαμβάνομαι. Πάντως, πιστεύω ότι σε συνδυασμό με την ευχάριστη μελωδία, το κομμάτι συμπληρώνεται και μας προκαλεί να το αφουγκραστούμε.






12 views0 comments
bottom of page