top of page

Η Μαρίνα Διαμάντη έρχεται και πάλι στην Ελλάδα για μια μοναδική συναυλία (16-11-2019)

Updated: Sep 6, 2019

Στις 16 Νοεμβρίου 2019 θα πραγματοποιήσει η Ελληνίδα καλλιτέχνης την 2η. της συναυλία στην Αθήνα, για ακόμη μια φορά στο Piraeus Academy.

Μετά από σχεδόν τρεισήμισι χρόνια και την πρώτη συναυλία της Μαρίνας στην Ελλάδα (5 Μαρτίου 2016), η Ελληνίδα καλλιτέχνης επιστρέφει δυναμικά στην χώρα όπου τόσο αγαπάει


Ήταν το πρωινό της πολύ ζεστής Δευτέρας του Αγίου Πνεύματος (17/06/2019) όπου η Μαρίνα Διαμάντη αποφάσισε να ανακοινώσει 6 νέες Ευρωπαϊκές συναυλίες για το προσεχές πρόγραμμα του «LOVE + FEAR» Tour.


Μέσα σε αυτές βρισκόταν και η Ελλάδα, με την χαρά μας να φτάνει και πάλι στα ύψη! Για να λέμε την αλήθεια, ήταν σχεδόν σίγουρο ότι η Ελληνίδα καλλιτέχνης θα ερχόταν ξανά στην αγαπημένη της χώρα, μετά και την συναυλία του 2016 που πραγματοποίησε στην Αθήνα. Άλλωστε όπως είχε δηλώσει τότε και η ίδια, η συναυλία της Αθήνας, στις 5 Μαρτίου 2016, ήταν η καλύτερη που είχε κάνει με το «The Neon Nature» Tour.


 

Η αποχή της από την μουσική για δυόμιση χρόνια και η δυναμική επιστροφή της με το νέο της άλμπουμ «LOVE + FEAR»


Όταν τελείωσε το «The Neon Nature» Tour το καλοκαίρι του 2016, η Μαρίνα αποφάσισε να λείψει από την ενεργό μουσική δράση για πολύ καιρό. Σε αυτό το διάστημα ξεκίνησε να πηγαίνει σε Πανεπιστήμιο και να σπουδάζει ψυχολογία, διότι την προβλημάτιζαν πολλά θέματα γύρω από την ταυτότητά της.


Τον Οκτώβριο του 2018 η Μαρίνα όχι μόνο επέστρεψε, αλλά γύρισε στην ενεργό μουσική δράση πιο δυναμικά από ποτέ καθώς κυκλοφόρησε μαζί με τους Clean Bandit την μεγαλύτερή της επιτυχία εώς σήμερα, το γνωστό σε όλους «Baby» στο οποίο συμμετέχει και ο Luis Fonsi.


Τους επόμενους μήνες η Μαρίνα κυκλοφορούσε διάφορα τραγούδια μαζί με Videoclips από τα νέα κομμάτια του πολυαναμενόμενου τότε δίσκου της «LOVE + FEAR» όπως τα «Handmade Heaven», «Superstar», «Orange Trees» και «To Be Human».


Στις 26 Απριλίου 2019 κυκλοφόρησε και επίσημα το άλμπουμ «LOVE + FEAR» το οποίο συμπεριλαμβάνει 16 τραγούδια, χωρισμένο σε δύο Parts, το «LOVE» και το «FEAR».



 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για τη συναυλία της Μαρίνας Διαμάντη στην Αθήνα (οι πληροφορίες θα ανανεώνονται συνεχώς)


Tour: «LOVE + FEAR»
Ημερομηνία Διεξαγωγής: Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2019
Υπεύθυνος Διοργάνωσης: Αναμένεται να ανακοινωθεί...
Τοποθεσία Διεξαγωγής: Piraeus Academy (Λεωφόρος Πειραιώς 117, Αθήνα)

Χωρητικότητα: 2.000 άτομα
Ώρα Έναρξης: 9:00 μ.μ (7:00 μ.μ ανοίγουν οι πόρτες)
Διάρκεια Συναυλίας: Περίπου 2 ώρες (εξαρτάται από την Playlist)
Opening Act: Αναμένεται να ανακοινωθεί...
Προμηθευτές Εισιτηρίων:
  • Με ηλεκτρονικό τρόπο αγοράς: TicketMaster, Public (ακόμα δεν έχει ξεκινήσει η πώληση ηλεκτρονικά)

  • Με φυσικό τρόπο αγοράς:

  1. Δίκτυο καταστημάτων Public

  2. Στα ακόλουθα καταστήματα ΟΠΑΠ τα οποία εμφανίζονται πατώντας ΕΔΩ

  3. Reload Stores

Περισσότερες πληροφορίες εισιτηρίων:

Τα εισιτήρια γενικής εισόδου ξεκινούν από 29€


VIP 50€ (μη αριθμημένη θέση στον εξώστη - διατίθεται σε περιορισμένο αριθμό)


VIP Early Access Package 80€ (διατίθεται σε εξαιρετικά περιορισμένο αριθμό)


Early access, 30 λεπτά πριν ανοίξουν οι πόρτες

Αποκλειστικό πρόγραμμα της περιοδείας με προσωπική αφιέρωση της MARINA και behind the scenes φωτογραφίες

Υπογεγραμμένη αφίσα της περιοδείας

Early access στο επίσημο merchandise

VIP Photobooth access

* Για αγορές μέσω internet & Public υπάρχει επιβάρυνση 10% στην τιμή του εισιτηρίου


Οι θέσεις των γενικών εισιτηρίων δεν είναι αριθμημένες
Μόνο σε διαπιστευμένους φωτογράφους ​επιτρέπεται επαγγελματικός εξοπλισμός (αναμένεται να επιβεβαιωθεί)
Αριθμός Εισιτηρίων που έχουν πωληθεί: Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, έχουν μείνει αρκετά διαθέσιμα εισιτήρια
Δωρεάν Χώρος Parking: Όχι
Εύκολη μετακίνηση μετα Μ.Μ.Μ:
  • Με τη μπλέ γραμμή του Μετρό: Στάση «Κεραμεικός» ➡ 5 -10 λεπτά με τα πόδια

  • Με την πράσινη γραμμή του Μετρό: Στάση «Θησείο» ➡ 10-15 λεπτά με τα πόδια

  • Με τα λεωφορεία 049 815 838 914 Β18 Γ18 : Στάση «ΦΩΤΑΕΡΙΟ»

  • Με το τρόλεϊ 21 : Στάση «ΦΩΤΑΕΡΙΟ»


 

Συμβουλές για την ασφαλή αναμονή και παραμονή σας:


  • Ανάλογα με την ώρα διεξαγωγής, τα πρώτα άτομα θα αρχίζουν να έρχονται έξω από το Piraeus Academy γύρω στις 7-8 ώρες πριν ανοίξουν οι πόρτες.

  • Ωστόσο η ώρα αιχμής υπολογίζεται στις 1-3 ώρες πριν το άνοιγμα των πορτών.

  • Πολύ προσοχή στο πεζοδρόμιο έξω από το Piraeus Academy. Λόγω του μικρού χώρου αναμονής και της κοντινής απόστασης που έχει η λεωφόρος Πειραιώς, παρακαλούμε να μην περιμένετε στον δρόμο.

  • Καλό θα ήταν να τηρείτε μια σειρά.

  • ΜΗΝ περιμένετε έξω από την πόρτα ακριβώς. Όταν θα είναι να ανοίξουν οι πόρτες, οι υπεύθυνοι διοργάνωσης θα βάλουν διαχωριστικά κάγκελα και αναγκαστικά θα σας ωθήσουν πίσω από αυτά, χάνοντας έτσι ίσως και τη σειρά που είχατε όσες ώρες περιμένατε.

  • Επίσης θα μπουν λογικά και πάλι (όπως το 2016) διαχωριστικά κάγκελα κατά την είσοδο των VIP. Η Μαρίνα Διαμάντη ΔΕΝ θα μπει από την κεντρική πόρτα που θα περιμένετε.

  • Παρακαλούμε ΜΗΝ καπνίζετε μέσα στο Piraeus Academy.

  • Παρακαλούμε ΜΗΝ σπρώχνετε ο ένας τον άλλον κατά την είσοδο και έξοδό σας.

  • Μέρη για νερό / φαγητό / καφέ:

1) «EVEREST»: Στα 100 μέτρα στη λεωφόρο Πειραιώς (προς Πειραιά)

2) «ΓΡΗΓΟΡΗΣ»: Ακριβώς δίπλα από το Piraeus Academy


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ TRAILER ΤΗΣ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ

Το βίντεο επιμελήθηκαν οι διαχειριστές της "Marina And The Diamonds Greece", Σολωμός Παναγιώτης και Κουτσουρά Αλεξάνδρα



Ακολουθεί Το Επίσημο Δελτίο Τύπου της Συναυλίας

MARINA LOVE+FEAR TOUR

Σάββατο 16 Νοεμβρίου - Piraeus 117 Academy, Αθήνα

Ώρα έναρξης: 21:00 - Doors Open: 19:00

Με μητέρα Ουαλή και πατέρα Έλληνα, η Μαρίνα-Λαμπρινή Διαμάντη ή αλλιώς MARINA αποτελεί ένα από τα πιο inspirational pop είδωλα που καταφέρνει να ξεχωρίζει παγκοσμίως και να αποθεώνεται σε κάθε της ζωντανή εμφάνιση!

Το ελληνικής καταγωγής pop icon ξεχώρισε το 2009 όταν κέρδισε την δεύτερη θέση στο Sound of... του BBC, την ετήσια ψηφοφορία μουσικών κριτικών, ως πολλά υποσχόμενη νέα παρουσία στην μουσική (ενδεικτικά στην πρώτη θέση εκείνη την χρόνια βρέθηκε η Ellie Goulding, ενώ από τις λίστες τους έχουν επίσης περάσει οι Adele, Duffy, Bloc Party, Franz Ferdinand). Η διάκριση αυτή επιβεβαιώθηκε μερικούς μήνες αργότερα, με την κυκλοφορία του πρώτου της album The Family Jewels, μια indie pop αυτοβιογραφία, στην οποία δεν διστάζει να ασχοληθεί με κοινωνικά θέματα και να σαρκάσει την θέση των γυναικών και τις προσωπικές της εμμονές, όπως την αμερικάνικη “celebrity culture” στο single Hollywood.

Δύο χρόνια αργότερα, η Marina and the Diamonds συστήνει στα διαμάντια της (όπως αποκαλούσε τους φαν της), το ElectraHeart, και την ομώνυμη περσόνα του, μία γυναίκα με έντονο μακιγιάζ, μακριές βλεφαρίδες, ξανθιά περούκα και ροζ φιόγκους που επιθυμία της είναι να ανταποκριθεί στα γυναικεία πρότυπα του σύγχρονου δυτικού κόσμου.

Γράφοντας η ίδια όλα τα τραγούδια του δίσκου (όπως και στον πρώτο της), συνεργάστηκε με τους κορυφαίους παραγωγούς της pop, Stargate (Rihanna), Diplo (M.I.A.), Liam Howe (Lana del Rey) και το αποτέλεσμα ήταν ένα εκρηκτικό electro-pop, dance-pop album που έκανε το ντεμπούτο του στην πρώτη θέση των UK charts! Τα απόλυτα επιτυχημένα singles της (Primadonna, HowtobeaHeartbreaker) στρέφουν τα βλέμματα στην φρέσκια Marina η οποία γρήγορα κερδίζει κορυφαία θέση στην mainstream σκηνή!  

Το 2015, το πιο ώριμο και αυτοαναφορικό Froot εδραιώνει την φήμη της στην Αμερική και την φέρνει για πρώτη φορά στην Αθήνα! Τον Μάρτιο του 2016 η Μαρίνα συναντά τα δικά της Greek Diamonds και δίνει ένα show στο οποίο αποθεώνεται και αφήνει τους Έλληνες φαν και την ίδια να ανυπομονούν για την επόμενη εμφάνισή της στην χώρα μας!

Τρία χρόνια αργότερα, η MARINA συστήνεται εκ νέου στο κοινό της, θέτοντας τον πήχη ακόμη πιο ψηλά. Το 2018, η συνεργασία της με τους Clean Bandit και τον Luis Fonsi για το “Baby” σαρώνει τα charts παγκοσμίως και γίνεται αμέσως ραδιοφωνική επιτυχία και στην Ελλάδα, ενώ με το Love +Fear που κυκλοφόρησε τον φετινό Απρίλιο, η MARINA δίνει στην pop μουσική το νόημα που της έλειπε, με στίχους γεμάτους ανησυχία και αυτοκριτική.

Το Love+Fear Τour ξεκίνησε στην Αγγλία με κορυφαίο σταθμό το κατάμεστο Royal Albert Hall που υποδέχθηκε για πρώτη φορά την Ελληνο-Ουαλή μουσικό σε ένα σόου με πολύ χρώμα και ακόμη περισσότερο χορό! Το φετινό της καλοκαίρι περιλαμβάνει σταθμούς στα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά μουσικά φεστιβάλ (Roskilde, Mad Cool, Benicassim, Nos Alive) ενώ η ίδια μετρά αντίστροφα για την επιστροφή της στα πάτρια εδάφη, το Σάββατο 16 Νοεμβρίου στο Piraeus 117 Academy!

MARINA, see you soon!

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Τα εισιτήρια γενικής εισόδου ξεκινούν από 29€

VIP 50€ (μη αριθμημένη θέση στον εξώστη - διατίθεται σε περιορισμένο αριθμό)

VIP Early Access Package 80€ (διατίθεται σε εξαιρετικά περιορισμένο αριθμό)

Early access, 30 λεπτά πριν ανοίξουν οι πόρτεςΑποκλειστικό πρόγραμμα της περιοδείας με προσωπική αφιέρωση της MARINA και behind the scenes φωτογραφίεςΥπογεγραμμένη αφίσα της περιοδείαςEarly access στο επίσημο merchandiseVIP Photobooth access

*  Για αγορές μέσω internet & Public υπάρχει επιβάρυνση 10% στην τιμή του εισιτηρίου

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Σημεία πώλησης εισιτηρίων της εκδήλωσης –πέρα των επίσημων σημεία προπώλησης του ίδιου του διοργανωτή- είναι τα παρακάτω. Ως εκ τούτου, η Ticketmaster ουδεμία ευθύνη φέρει για εισιτήρια τα οποία έχουν προέλθει από αγορές εκτός του επίσημου δικτύου αυτής, δεν συμπεριλαμβάνονται στα σημεία προπώλησης του διοργανωτή, και παρέχονται χωρίς καμία απολύτως εγγύηση για την ορθότητα και την ακρίβειά τους.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Με χρήση πιστωτικής/ χρεωστικής κάρτας:

- Τηλεφωνικό Κέντρο: 210 89 38 111 (Δευτ – Κυρ: 9.00 – 21.00)

- Δίκτυο καταστημάτων Public

- Στα ακόλουθα καταστήματα ΟΠΑΠ τα οποία εμφανίζονται πατώντας ΕΔΩ

Με μετρητά:

- Δίκτυο καταστημάτων Public

- Στα ακόλουθα καταστήματα ΟΠΑΠ τα οποία εμφανίζονται πατώντας ΕΔΩ

Ακαδημίας 81, Αθήνα Τηλέφωνο: 2103801464 Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή 09:30-21:00 Σάββατο 10:00-20:00

825 views2 comments
bottom of page