top of page

Το κορίτσι κάποιου άλλου...


Στις 2 Νοεμβρίου κυκλοφόρησε το τραγούδι του Clean Bandit, στο οποίο εμφανίζονται η Μαρίνα και ο Luis Fonsi, ''Baby''. Ο αρχικός τίτλος του τραγουδιού ήταν ''Someone Else's Baby'', το ''μωρό'' κάποιου άλλου δηλαδή...

Η Μαρίνα μας διηγείται ότι καθώς στεκόταν σε ένα άδειο δωμάτιο, διέκρινε κάποιον άντρα και το αίμα της ξαφνικά ''πάγωσε'' από την έκπληξη. Ζητούσε από τον μυστηριώδη άντρα να ταξιδέψει μαζί της στον χρόνο και να την πάρει πίσω σε εκείνον τον μακρύ Σεπτέμβρη. Η τραγουδίστρια αναρωτιέται πώς είναι δυνατόν να τον είχε αφήσει να φύγει, γεγονός που μαρτυρά ότι αυτοί οι δυο ίσως να ήταν ζευγάρι στο παρελθόν.

Στο ρεφρέν όμως, παρουσιάζεται ένα εξαιρετικά σημαντικό κώλυμα, όταν η Μαρίνα μας εκμυστηρεύεται ότι πλέον ανήκει σε κάποιον άλλον...

Πράγματι, οι τέτοιου είδους πολύπλοκες και απρόοπτες καταστάσεις, είναι και αυτές που απευχόμαστε να συμβούν σε εμάς και τα κοντινά μας πρόσωπα. Η περίπτωση ενός ατόμου να διατηρεί δεσμό και ξαφνικά να ''χτυπάει την πόρτα'' ένα πρόσωπο με το οποίο είχε ζήσει αλησμόνητες στιγμές στο παρελθόν, ή έστω κάποιο ''απωθημένο'', είναι αναμφίβολα χαοτική. Οι άνθρωποι διαφέρουν, το ίδιο και οι χαρακτήρες τους και ο τρόπος που αντιμετωπίζουν τις δυσκολίες. Συγκεκριμένα η Μαρίνα, αρνείται την φαντασίωση δηλώνοντας ότι πλέον είναι αφοσιωμένη στον τωρινό της σύντροφο και είναι αποφασισμένη να παραμείνει πιστή στον άνθρωπό της.

Από αυτό το δείγμα της δισκογραφίας της κατανοούμε ότι η Μαρίνα εξελίσσεται, διαμορφώνεται και συνεχίζει να δημιουργεί αλλάζοντας προσωπικότητα και αισθητική. Είμαστε όλοι ανυπόμονοι να αντικρίσουμε ολοκληρωμένο το νέο της έργο και παραμένουμε ''ακόρεστοι'' θαυμαστές της!

28 views0 comments

Commentaires


bottom of page