top of page

Marina: «Το «Handmade Heaven» είναι ένας φανταστικός παράδεισος».



Σήμερα, Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2019, μερικές μέρες μετά την κυκλοφορία του νέου της single με τίτλο, "Handmade Heaven", η Μαρίνα Διαμάντη μέσω των λογαριασμών της στο Instagram και στο Twitter, θέλησε να μιλήσει για το πώς δημιούργησε το συγκεκριμένο τραγούδι καθώς και για τους λόγους για τους οποίους το κομμάτι αυτό είναι τόσο σημαντικό για εκείνη.


"Σας ευχαριστώ πολύ για την αγάπη που δείχνετε για το "Handmade Heaven". Έγραψα αυτό το τραγούδι σε μια περίοδο που ένιωθα αποσυντονισμένη και χαμένη στον κόσμο. Ένα πράγμα που με βοήθησε εκείνη την περίοδο ήταν το να αφιερώνω χρόνο για να κοιτάζω προσεκτικά τη φύση καθημερινά.


Σε κάποιες περιπτώσεις ζούμε σε έναν πολύ αφύσικο κόσμο -ο εγκέφαλός μας προσπαθεί συνεχώς να προσαρμόζεται και να προσαρμόζεται στις κοινωνικές και τεχνολογικές αλλαγές - και πιστεύω ότι αυτό μπορεί να προκαλέσει πολλά δεινά. Τόσοι πολλοί άνθρωποι υποφέρουν από άγχος τώρα ενώ παράλληλα ο φυσικός κόσμος διαδραματίζει ελάχιστο ρόλο στις ζωές μας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αυτό το τραγούδι είναι σημαντικό για μένα. Μιλά για την εξάρθρωση και τη θλίψη που αισθάνεται κανείς ότι είναι μακριά από τη φύση. Το "Handmade Heaven" είναι ένας φανταστικός παράδεισος.


Το τραγούδι, επίσης, μιλά για τη σύνδεση που υπάρχει με ανθρώπους οι οποίοι βρίσκονται στο ίδιο μήκος κύματος με σένα - και για το πόσο ξεχωριστό είναι το συναίσθημα όταν συμβαίνει αυτό".






30 views0 comments
bottom of page