top of page

Τέλος η "Marina And The Diamonds"

Updated: Sep 2, 2018


Σήμερα, Σάββατο 25 Αυγούστου 2018, η Μαρίνα Διαμάντη μέσα από την απάντηση που έδωσε σε ερώτηση θαυμάστριας της, επιβεβαίωσε την αλλαγή του καλλιτεχνικού ονόματος της από "Marina And The Diamonds" σε "Marina".


Η Μαρίνα Διαμάντη επιβεβαιώνει την αλλαγή του καλλιτεχνικού ονόματός της από "Marina And The Diamonds" σε "Marina".

Γιατί η Μαρίνα αποφάσισε να αλλάξει το καλλιτεχνικό της όνομα;

Σύμφωνα με απάντηση που έδωσε η καλλιτέχνις μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Twitter αποφάσισε να αλλάξει το καλλιτεχνικό της όνομα επειδή θέλει να αντιμετωπίζεται ως ένας άνθρωπος και όχι ως μια "persona". Άλλωστε, όπως αναφέρει και η ίδια, τα "Διαμάντια είναι παντοτινά".


Η Μαρίνα Διαμάντη εξηγεί τον λόγο για τον οποίο αποφάσισε να αλλάξει το καλλιτεχνικό της όνομα.

Πότε ξεκίνησαν οι φήμες περί αλλαγής του καλλιτεχνικού ονόματος της;


Οι φήμες περί αλλαγής του καλλιτεχνικού ονόματος της καλλιτέχνιδος, είχαν ξεκινήσει από τις 19 Ιουλίου 2018 όταν η δισκογραφική εταιρία Neon Gold Records δημοσίευσε την αφίσα με τους καλλιτέχνες που θα πλαισιώσουν την εορταστική εκδήλωση για τα 10 χρόνια λειτουργίας της, στην οποία η Μαρίνα δεν αναφερόταν ως "Marina And The Diamonds" αλλά ως "Marina". Έκπληξη, βέβαια, στο παρελθόν είχε προξενήσει στους θαυμαστές της καλλιτέχνιδος και το γεγονός ότι είχε αλλάξει το όνομα της τόσο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όσο στο Twitter από "Marina And The Diamonds" σε "Marina Diamandis" και "Marina" αντίστοιχα.



Η αλλαγή του ονόματος της Μαρίνας Διαμάντη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter.

Το ξεκίνημα μιας νέας εποχής


Φαίνεται πως με την αλλαγή του καλλιτεχνικού ονόματος της η Μαρίνα εγκαινιάζει μια νέα περίοδο τόσο για εκείνη όσο για τους θαυμαστές της. Όπως δήλωσε και η ίδια μέσω tweet που ανάρτησε πριν μερικές ώρες, ανυπομονεί πραγματικά για το ξεκίνημα της νέας αυτής εποχής, ενώ παράλληλα αισθάνεται περήφανη για όλα τα προηγούμενα άλμπουμ της τα οποία δημιούργησε ως "Marina And The Diamonds".


Η δήλωση της Μαρίνας Διαμάντη για τη νέα εποχή που εγκαινιάζει με την αλλαγή του καλλιτεχνικού ονόματός της.

Η δήλωση της Μαρίνας Διαμάντη για τα προηγούμενα άλμπουμ της τα οποία δημιούργησε ως "Marina And The Diamonds".

60 views0 comments
bottom of page