top of page

Με ένα remix του "I Am Not A Robot" η Μαρίνα Διαμάντη στο επετειακό άλμπουμ της Neon Gold Records

Πριν από 4 ημέρες η Stereogum έδωσε στη δημοσιότητα την tracklist του επετειακού άλμπουμ της δισκογραφικής εταιρίας "Neon Gold Records" για τα 10 χρόνια παρουσίας της στον χώρο της μουσικής. Στην κορυφή της λίστας βρισκόταν η Μαρίνα, χωρίς, ωστόσο, να αποκαλύπτεται ο τίτλος του τραγουδιού με το οποίο η καλλιτέχνις θα συμμετείχε στο άλμπουμ.


Η Μαρία Διαμάντη στην πρώτη θέση του επετειακού άλμπουμ της "Neon Gold Records"

Το άρθρο της Stereogum, ανέφερε, επίσης, ότι στο επετειακό άλμπουμ, θα εμπεριέχονται μόνο τραγούδια Covers και Remixes. Άρα υπόθεσή μας ήταν πως η Μαρίνα θα συμμετείχε σε αυτό με κάποιο Cover ή με κάποιο Remix παλιού της τραγουδιού.


Πράγματι, οι εκτιμήσεις μας επαληθεύτηκαν. Σήμερα, Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου, ανέβηκε στο Spotify το τραγούδι με το οποίο η Μαρίνα θα συμμετέχει στο επετειακό άλμπουμ της "Neon Gold Records". Πρόκειται για ένα παλιό Remix του τραγουδιού "I Am Not A Robot", από τον δίσκο "The Family Jewels" της Μαρίνας Διαμάντη, ο οποίος κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2010. Ο πλήρης τίτλος του Remix είναι: "I Am Not A Robot - Clock Opera Remix" το οποίο από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του επίσημου βίντεο του στο Youtube μετρά πάνω από 8.000 views.


Διαθέσιμο στο Spotify το Remix του "I Am Not A Robot" με το οποίο η Μαρίνα Διαμάντη θα συμμετέχει στο επετειακό άλμπουμ της "Neon Gold Records"

Ανάμεσα στα Single του Spotify το Remix του "I Am Not A Robot" με το οποίο η Μαρίνα Διαμάντη θα συμμετέχει στο επετειακό άλμπουμ της "Neon Gold Records"


7 views0 comments
bottom of page