top of page

Πρωτιά στην Ελλάδα το «Baby» των Clean Bandit, Marina And The Diamonds και Luis Fonsi

Το νέο Single "Baby" των Clean Bandit όπου ερμηνεύουν η Ελληνίδα Marina And The Diamonds και ο Luis Fonsi κατάφερε να πιάσει την πρώτη θέση στα Charts της Ελλάδας.


Δημιουργία Φωτογραφίας: Παναγιώτης Σολωμός
Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το νέο Single "Baby" στην χώρα μας

Ήταν Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2018 όταν κυκλοφόρησε το πολυαναμενόμενο τραγούδι "Baby" του Βρετανικού συγκροτήματος Clean Bandit στου οποίου την ερμηνεία συμμετέχει ενεργά η Ελληνίδα Μαρίνα Διαμάντη μαζί με τον ταλαντούχο, από το Πουέρτο Ρίκο, Luis Fonsi.


Την ίδια ημέρα κυκλοφόρησε και το επίσημο Videoclip αλλά υπήρξε και Live εκτέλεση του τραγουδιού σε εκπομπή του Βρετανικού καναλιού BBC Two, με αποτέλεσμα οι πίνακες των Charts να πάρουν "φωτιά".


Τα πρώτα αποτελέσματα των Charts λίγες ώρες μετά την κυκλοφορία του "Baby"

Τις πρώτες ώρες κυκλοφορίας το "Baby" σημείωσε πολύ ενδιαφέροντα αποτελέσματα στους πίνακες των διεθνών Charts. Να τονίσουμε ότι το Single κυκλοφόρησε τα μεσάνυχτα κάθε χώρας (12:00 π.μ). Έτσι, τα ξημερώματα της Παρασκευής έδειχναν το "Baby" να βρίσκεται στην Top θέση Νο.3 της Βολιβίας στα iTunes Top 100 Downloads και στη θέση Νο.22 της Ελλάδας. Λίγες ώρες μετά, ανέβηκε στη θέση Νο.66 των Βρετανικών iTunes και στην Ελλάδα όσο περνούσε η ώρα ανέβαινε στις θέσης Νο.6, Νο.5, Νο.3 ώσπου έφτασε και στην πρώτη θέση.


Η εξέλιξη των Charts και η πρωτιά στην Ελλάδα

Το απόγευμα της Παρασκευής 2 Νοεμβρίου 2018 και συγκεκριμένα στις 8:30 μ.μ το απόγευμα σε ώρα Ελλάδας, το "Baby" γίνεται για πρώτη φορά Νο.1 στα iTunes παγκοσμίως και συγκεκριμένα Νο.1 στην χώρα μας, την Ελλάδα! Η χαρά που είχαμε ήταν τεράστια καθώς ήμασταν η πρώτη χώρα όπου κατάφερε να φτάσει στην κορυφή το τραγούδι.


Το Single "Baby" γίνεται Νο.1 για πρώτη φορά στα iTunes παγκοσμίως και συγκεκριμένα σε αυτά της Ελλάδας.

Μετά την πρωτιά στα Ελληνικά iTunes, το "Baby" κατάφερε να σημειώσει άλλο ένα ρεκόρ και αυτή τη φορά στην χώρα μας, καθώς έφτασε στη θέση Νο.25 στα Ελληνικά Spotify. Πρόκειται για την πρώτη υψηλότερη θέση που έφτασε ποτέ το συγκεκριμένο κομμάτι παγκοσμίως σε λίστα των Spotify.


Το "Baby" στα Trending Videos του Youtube

Όσον αφορά τα στατιστικά του Videoclip στο Youtube, το "Baby" σημείωσε πάνω από ένα εκατομμύριο προβολές μέσα στην πρώτη ημέρα κυκλοφορίας και κατάφερε να γίνει Νο.1 στις τάσεις των Videoclip της Αμερικής! Στην Ελλάδα μπήκε μέσα στα Top 50 Trending Videos, με την τελευταία πληροφορία να βρίσκει το Videoclip στη θέση Νο.40 της Ελλάδας.


Εσείς συνεχίζετε να αγοράζετε το νέο Single "Baby" των Clean Bandit με την Marina And The Diamonds και τον Luis Fonsi ώστε να το προωθήσουμε ακόμα περισσότερο. Περισσότερα για το Single μπορείτε να βρείτε στο άλλο άρθρο μας εδώ.

23 views0 comments
bottom of page