top of page

Κυκλοφορεί 28/9 ο δίσκος "10 Years of Neon Gold" με τραγούδι της Μαρίνας στην πρώτη θέση

Η δισκογραφική Neon Gold Records γιορτάζει τα δέκα της χρόνια ως γνωστό με εκδήλωση που θα πραγματοποιήσει στις 29 Σεπτεμβρίου, όμως μια μέρα νωρίτερα θα κυκλοφορήσει το επετειακό άλμπουμ.


 

Η Stereogum ανακοίνωσε σήμερα την Tracklist με τα τραγούδια και τους καλλιτέχνες που θα συμπεριλαμβάνονται στο επετειακό άλμπουμ με την Μαρίνα να είναι στην κορυφή της λίστας


 

Στη δημοσιότητα έδωσε η Stereogum ολόκληρο, ένα από τα τραγούδια που θα περιέχονται στον δίσκο της δισκογραφικής εταιρίας με τίτλο "10 Years of Neon Gold" και ο οποίος θα κυκλοφορήσει στις 28 Σεπτεμβρίου 2018. Δεξιά στην φωτογραφία μπορείτε να δείτε στιγμιότυπο από την ανακοίνωση της Tracklist, όπου παρατηρούμε να βρίσκεται η Μαρίνα στην θέση Νο.1, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτεται ο τίτλος του τραγουδιού που θα ακούσουμε στον δίσκο.


Χωρίς να έχουμε ακόμα πληροφορίες για τον τίτλο του τραγουδιού, μπορούμε μόνο να υποθέσουμε πως θα πρόκεται για κάποιο Cover παλιού τραγουδιού της Μαρίνας ή για κάποιο Remix και πάλι παλιού της τραγουδιού. Και αυτό γιατί στο άρθρο της Stereogum, αναφέρουν ότι στο επετειακό άλμπουμ, θα εμπεριέχονται μόνο τραγούδια Covers και Remixes.


 

Στις 29/9 αναμένεται το εορταστικό φεστιβάλ της δισκογραφικής εταιρίας "Neon Gold Records" για τα 10 χρόνια παρουσίας της στον χώρο της μουσικής.


 

Στα πλαίσια της εορταστικής αυτής εκδήλωσης θα φιλοξενηθούν πολλοί γνωστοί καλλιτέχνες (The Knocks, Matt Maeson, Alex Winston, Your Smith, κ.ά.) οι οποίοι συνεργάζονται με την εταιρία και από τους οποίους δεν θα μπορούσε να λείπει, φυσικά, η Μαρίνα Διαμάντη. Στη διαφημιστική αφίσα της εκδήλωσης, συμπεριλαμβάνεται το όνομά της και μάλιστα ως "Marina" και όχι ως "Marina And The Diamonds". Στο εορταστικό φεστιβάλ της "Neon Gold Records" η Μαρίνα Διαμάντη, λοιπόν, πρόκειται να μας παρουσιάσει το καινούριο της Single. Ωστόσο, μην σας ξαφνιάσει εάν η καλλιτέχνις παρουσιάσει το Single της νωρίτερα και απλά η εκδήλωση αποτελέσει μια ευκαιρία για εκείνη για να τον παρουσιάσει στο κοινό της. Ένα είναι βέβαιο! Σε λίγες μέρες η Μαρίνα μετά από καιρό επιστρέφει...!



Η Μαρίνα Διαμάντη στην αφίσα για το εορταστικό φεστιβάλ της Neon Gold Records για τα 10 χρόνια παρουσίας της

Το "σύμβολο" (διαμάντι) της Μαρίνας Διαμάντη στην αφίσα για το εορταστικό φεστιβάλ της Neon Gold Records για τα 10 χρόνια παρουσίας της

85 views0 comments
bottom of page