top of page

Ακούστε το Νέο Leak από το επερχόμενο Single της Marina And The Diamonds

Updated: Aug 24, 2018

Σήμερα Πέμπτη 23 Αυγούστου 2018 διέρρευσε από τον χρήστη @awholelotofmarina ένα Snippet ουσιαστικά, το οποίο μάθαμε ότι πρόκειται για κομμάτι από το νέο επερχόμενο Single της Marina And The Diamonds.


Made by: Panagiotis Solomos

Τι άλλο είπε ο "Leaker";

Ο διαρροέας ισχυρίζεται ότι το Single θα ονομάζεται "Someone Else's Baby" και θα είναι αυτό στο οποίο θα συμμετέχει και ο Ισπανός ράπερ. Πρόκειται για μια ανεπίσημη πληροφορία που είχαμε μάθει πρόσφατα από άλλον γνωστό διαρροέα.


Τι γνωρίζουμε εμείς;

Σύμφωνα με τις πηγές μας μπορούμε να πούμε πως γνωρίζουμε τον επιβεβαιωμένο τίτλο τραγουδιού, την ημερομηνία κυκλοφορίας του Single καθώς και ότι το νέο τραγούδι κρύβει μεγαλύτερες εκπλήξεις που αφορούν την δημιουργία του. Προς το παρόν δεν μπορούμε να δώσουμε παραπάνω πληροφορίες.


Η Μαρίνα Διαμάντη είναι πολύ πιθανόν να παρουσιάσει νέο υλικό νωρίτερα από την εκδήλωση της Neon Gold Records που είναι στις 29 Σεπτεμβρίου 2018.



Ακούστε το Leak

Το Leak είναι διαθέσιμο στο κανάλι μας στο Rutube. Ακούστε το όσο προλαβαίνετε γιατί υπάρχει περίπτωση να το εντοπίσει και να το "κατεβάσει" η δισκογραφική εταιρία της Μαρίνας.





70 views0 comments
bottom of page